Što su to virtualne šetnje i panorame?

Virtualna šetnja / panorama u 360° je vrhunska multimedijalna marketinška tehnologija kojom se gledateljima virtualno prezentira i vizualno omogućava trodimenzionalno računalno kretanje snimljenim otvorenim i/ili zatvorenim prostorima u svim horizontalnim i vertikalnim smjerovima pristupajući online s udaljenog mjesta. Pruža stvarni doživljaj “reality pleasure” prezentirane destinacije i/ili sadržaja.

Virtualne šetnje i panorame u 360°U praksi se često spominju virtualne panorame i virtualne šetnje.

Virtualna panorama predstavlja jedan sferni snimak u 360° horizontalno i 180° vertikalno, a virtualna šetnja se sastoji od dvije ili više virtualnih panorama.

Virtualne šetnje i panorame u 360° izvrstan su marketinški alat kojim se na inovativan i interaktivan način privlače novi klijenti (posjetitelji, gosti, kupci, poslovni partneri).

Virtualne šetnje i panorame koriste se za prezentaciju destinacija, prostora (eksterijera i interijera) te raznih sadržaja ciljanoj skupini klijenata online putem url linka i/ili offline sa eksternog medija/diska (na mjestima bez pristupa internetu).

U virtualne šetnje i panorame možemo implementirati razne interaktivne marketinške alate koji mogu znatno uvećati informativni sadržaj i doživljaj korisnika.

Pozivamo vas da u virtualne šetnje krenete već sad, jer naši primjeri najbolje će pokazati sve prednosti i mogućnosti ove moderne i inovativne marketinške tehnologije.